Váš prohlížeč je zastaralý
Jsou známy bezpečnostní rizika a nedokáže zobrazit všechny prvky této a dalších webových stránek

Za půl hodiny je uvařeno

Popis:

Předpisy na polévky, pokrmy z vepřového, hovězího i telecího masa, drůbeže, ryb, zeleniny a sladké dezerty, jejichž příprava netrvá déle než půl hodiny.

  • Autor:
    Libuše Vlachová
  • Vydavatelství:
    VPK
  • Typ vazby:
    brožovaná
  • Typ nosiče:
    kniha
  • Počet stran:
    106
  • Rok vydání:
    2006
  • Poznámka:
    Antikvariát - pěkná
    HL - R18P4
Cena:
99 Kč
poslední kus
Podobné produkty:
Recepty na polévky, vepřové maso, hovězí maso, drůbež a král...
Recepty na grilované pokrmy od Mory....
Kuchařka vychází z nových vědeckých poznatků moderní dieteti...
Tipy na to, jak vařit, mrazit a rozmrazovat zabíjačku, polév...