Váš prohlížeč je zastaralý
Jsou známy bezpečnostní rizika a nedokáže zobrazit všechny prvky této a dalších webových stránek

Čínská kuchyně

Popis:

Napsali: Miroslav Tomaník, Rudolf Skřivan, Aleš Vít
Kniha obsahuje spoustu receptů na pokrmy z drůbeže a ostatních druhů, ryb, rýče, těstovin, dále zeleninové pokrmy, saláty polévky a moučníky. V úvodu je nahlédnutí do čínské kuchyně - náčiní, suroviny, jejich krájení a tepelné zpracování, ryby a jiné mořské produkty.

  • Autor:
    kolektiv autorů
  • Vydavatelství:
    Merkur
  • Typ vazby:
    brožovaná
  • Typ nosiče:
    kniha
  • Počet stran:
    120
  • Rok vydání:
    1990
  • Poznámka:
    Antikvariát - více poškozená, uvolněné listy
    VM - R22N
Cena:
5 Kč
poslední kus
Podobné produkty:
Inspirace pro malé a rychlé pohoštění pro vaše hosty....
Tato kniha s recepty je oživena žertovnými horoskopy, připom...
Publikace plná receptů pomáhá sestavit správný jídelníček,řa...
Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základní...